Destaquem

going-nomad.com no serÓ un projecte completament ˙til ni exitˇs sense la teva ajuda i participaciˇ.

Utilitza el formulari de contacte o, encara millor, el f˛rum, per compartir les teves idees i experiŔncies amb tots els lectors.

GrÓcies!


D'altres diuen...

El que he trobat Ús que pots fer prÓcticament tot o anar prÓcticament a tot arreu, si no tens pressa.
Paul Theroux
Si no fas res inesperat, no et passarÓ res inesperat.
Fay Wheldon
No viatjo per anar enlloc, sino per anar. Viatjo per viatjar. La gran cosa Ús moure's.
Robert Louis Stevenson

Doncs si, n˛mada.

Tots veiem al nostre voltant que hi ha alguna cosa que no va bÚ. Tenim tot el que volem i mÚs, per˛ aix˛ no sembla afectar la nostra felicitat. Les nostres preocupacions se centren en pagar una generosa hipoteca durant les properes dŔcades mentre estalviem uns extres per pagar-nos el nou cotxe, o la televisiˇ plana, o un iPod, o qualsevol dels ˙ltims gÓdgets que sembla que ens hem de comprar.

A molts de nosaltres, aquesta direcciˇ que pren tot plegat no ens acaba de convŔncer, i volem donar a conŔixer que hi ha moltes alternatives a una vida de feina de 8 a 5. AquÝ us en volem explicar una: viure veient mˇn, aconseguint diners de maneres alternatives, i gastant nomÚs els necessaris, renunciant al 'luxes' (sˇn luxes, o cadenes?) de la societat contemporÓnia i acariciant la llibertat de tenir temps per fer tot all˛ que vulguis. I n'hi ha moltes que no costen diners.

Ens hem trobat molta gent que sempre ens ha dit: 'Quina enveja! M'encantaria fer el que vosaltres feu!'. I la nostra resposta sempre ha sigut: fantÓstic doncs, fes-ho!

T'explicarem les raons que hi ha per engegar una vida n˛mada, com fer-ho sense entrar en bancarrota, i t'ajudarem a conŔixer gent que ja ho ha fet, i que estÓ disfrutant de les conseqŘŔncies.

Esperem que tu tambÚ disfrutis de la web, que hi trobis respostes si tenies preguntes, i que hi trobis preguntes si encara no en tenies.

I recorda, mai et tanquis les portes a res. Si hi ha alguna cosa que vulguis fer, nomÚs per aix˛ tens totes les possibilitats d'aconseguir-ho.

Aquesta pÓgina, com totes les altres, estÓ permanentment en construcciˇ. Si teniu informaciˇ rellevant que en pot incrementar la seva utilitat, si us plau comuniqueu-nos-ho mitjanšant la pÓgina de contacte. GrÓcies!Going Nomad (c) 2008 - 2023 | Nosaltres | Enllaša'ns | Contacte | powered by weburger