Destaquem

going-nomad.com no serà un projecte completament útil ni exitós sense la teva ajuda i participació.

Utilitza el formulari de contacte o, encara millor, el fòrum, per compartir les teves idees i experiències amb tots els lectors.

Gràcies!


D'altres diuen...

Molta gent no veu el món tal i com és... el veuen tal i com ells són.
Caminant no hi ha camí, es fa camí al caminar.
Antonio Machado
El viatger a terres distants no s'ha de crear enemics.
Proverbi nigerià

Doncs si, nòmada.

Tots veiem al nostre voltant que hi ha alguna cosa que no va bé. Tenim tot el que volem i més, però això no sembla afectar la nostra felicitat. Les nostres preocupacions se centren en pagar una generosa hipoteca durant les properes dècades mentre estalviem uns extres per pagar-nos el nou cotxe, o la televisió plana, o un iPod, o qualsevol dels últims gàdgets que sembla que ens hem de comprar.

A molts de nosaltres, aquesta direcció que pren tot plegat no ens acaba de convèncer, i volem donar a conèixer que hi ha moltes alternatives a una vida de feina de 8 a 5. Aquí us en volem explicar una: viure veient món, aconseguint diners de maneres alternatives, i gastant només els necessaris, renunciant al 'luxes' (són luxes, o cadenes?) de la societat contemporània i acariciant la llibertat de tenir temps per fer tot allò que vulguis. I n'hi ha moltes que no costen diners.

Ens hem trobat molta gent que sempre ens ha dit: 'Quina enveja! M'encantaria fer el que vosaltres feu!'. I la nostra resposta sempre ha sigut: fantàstic doncs, fes-ho!

T'explicarem les raons que hi ha per engegar una vida nòmada, com fer-ho sense entrar en bancarrota, i t'ajudarem a conèixer gent que ja ho ha fet, i que està disfrutant de les conseqüències.

Esperem que tu també disfrutis de la web, que hi trobis respostes si tenies preguntes, i que hi trobis preguntes si encara no en tenies.

I recorda, mai et tanquis les portes a res. Si hi ha alguna cosa que vulguis fer, només per això tens totes les possibilitats d'aconseguir-ho.

Aquesta pàgina, com totes les altres, està permanentment en construcció. Si teniu informació rellevant que en pot incrementar la seva utilitat, si us plau comuniqueu-nos-ho mitjançant la pàgina de contacte. Gràcies!Going Nomad (c) 2008 - 2022 | Nosaltres | Enllaça'ns | Contacte | powered by weburger