Destaquem

going-nomad.com no serÓ un projecte completament ˙til ni exitˇs sense la teva ajuda i participaciˇ.

Utilitza el formulari de contacte o, encara millor, el f˛rum, per compartir les teves idees i experiŔncies amb tots els lectors.

GrÓcies!


D'altres diuen...

El viatger a terres distants no s'ha de crear enemics.
Proverbi nigeriÓ
Si no fas res inesperat, no et passarÓ res inesperat.
Fay Wheldon
Vull conŔixer, doncs viatjo.
Descartes podria

Doncs si, n˛mada.

Tots veiem al nostre voltant que hi ha alguna cosa que no va bÚ. Tenim tot el que volem i mÚs, per˛ aix˛ no sembla afectar la nostra felicitat. Les nostres preocupacions se centren en pagar una generosa hipoteca durant les properes dŔcades mentre estalviem uns extres per pagar-nos el nou cotxe, o la televisiˇ plana, o un iPod, o qualsevol dels ˙ltims gÓdgets que sembla que ens hem de comprar.

A molts de nosaltres, aquesta direcciˇ que pren tot plegat no ens acaba de convŔncer, i volem donar a conŔixer que hi ha moltes alternatives a una vida de feina de 8 a 5. AquÝ us en volem explicar una: viure veient mˇn, aconseguint diners de maneres alternatives, i gastant nomÚs els necessaris, renunciant al 'luxes' (sˇn luxes, o cadenes?) de la societat contemporÓnia i acariciant la llibertat de tenir temps per fer tot all˛ que vulguis. I n'hi ha moltes que no costen diners.

Ens hem trobat molta gent que sempre ens ha dit: 'Quina enveja! M'encantaria fer el que vosaltres feu!'. I la nostra resposta sempre ha sigut: fantÓstic doncs, fes-ho!

T'explicarem les raons que hi ha per engegar una vida n˛mada, com fer-ho sense entrar en bancarrota, i t'ajudarem a conŔixer gent que ja ho ha fet, i que estÓ disfrutant de les conseqŘŔncies.

Esperem que tu tambÚ disfrutis de la web, que hi trobis respostes si tenies preguntes, i que hi trobis preguntes si encara no en tenies.

I recorda, mai et tanquis les portes a res. Si hi ha alguna cosa que vulguis fer, nomÚs per aix˛ tens totes les possibilitats d'aconseguir-ho.

Aquesta pÓgina, com totes les altres, estÓ permanentment en construcciˇ. Si teniu informaciˇ rellevant que en pot incrementar la seva utilitat, si us plau comuniqueu-nos-ho mitjanšant la pÓgina de contacte. GrÓcies!Going Nomad (c) 2008 - 2023 | Nosaltres | Enllaša'ns | Contacte | powered by weburger