Tot el que expliquem en aquestes pàgines no ho hem descobert nosaltres, ni és res de nou. Molta gent arreu del món està visquent ja una vida nòmada totalment satisfactòria, i cadascun d'ells ho ha fet a la seva manera, amb els seus propis condicionants, intencions, habilitats i filosofia. Totes aquestes opcions són igualment vàlides i representatives del que volem ensenyar en aquesta pàgina: que si vols, tu també pots.

Aquí només ensenyem algunes pàgines de gent que està creant el seu mode de vida al voltant del món. Alguns per llargs periodes de temps, d'altres per més curts, totes les històries són interessants de llegir, tan interessants com les persones que les escriuen. N'hi ha moltes més, i potser també hi ha la teva. Si vols que hi incloguem la teva pàgina web, envia'ns l'enllaç utilitzant la nostra pàgina de contacte. Si les pàgines són rellevants, les publicarem el més aviat possible.

¡No pasaran!

Els editors de nopasaran.be són una parella belga amb una filla de 9 anys, que estan passant un any viatjant al voltant d'Àsia, mentre escriuen per revistes del seu país. A part de fotografies fantàstiques, proveeixen un bon nombre de consells i experiències sobre com aconseguir contactes útils i com viatjar llargues temporades amb nens (un gran què, aquest!).

http://www.nopasaran.be

Heinz Stücke

En Heinz Stücke és un estil de vida nomàdic portat a l'extrem, i estic segur que tots aquells que hem sentit a parlar d'ell no podem evitar sentir un profund respecte. L'any 1962, va deixar la Alemanya natal amb la companyia, tan sols, d'una bicicleta, i encara no ha tornat. En aquests 45 anys, en Heinz ha donat la volta al món un parell de vegades a cop de pedalada, ha visitat pràcticament tots els països del globus, i el relat de la seva vida és absolutament fascinant.

http://heinzstucke.com

Si esteu interessats en els viatges en bicicleta: voltes al món, anys a la carretera,... en aquesta pàgina hi trobareu una bona quantitat d'experiències inspiradores:

http://bikechina.com

I encara parlant de bicletes, si esteu interessats en preparar un viatge llarg amb aquest medi, la pàgina d'en Ken Kifer és el lloc perfecte. Anys de viatges i voltes a dues rodes van portar a en Ken a acumular vasts coneixements sobre el tema, que comparteix en aquesta pàgina. Serveixi aquest enllaç també com a homenatge i recordatori: en Ken va morir atropellat per un conductor borratxo l'any 2003, mentre conduïa la seva bicicleta a pocs metres de casa seva.

http://www.kenkifer.com/bikepages/

nomad4ever

Estic segur que l'auto-anomenat nomad4ever és un dels blocaires nòmades amb més bona reputació a internet, cosa gens extranya donat el nom que ha escollit. Al seu blog, comparteix constantment els seus consells basats en la seva pròpia experiència com a ex-treballador convencional a Alemanya i com a nòmade feliç al sud-est de l'Àsia. Conté un gran número de dades factuals que són ràpidament útils.

http://www.nomad4ever.com

Bernard Cloutier

Una demostració que aquest mode de vida no és en absolut propietat dels més joves. En Bernard Cloutier, canadenc, als seus 75 anys, ha viatjat a més de 200 països (de fet, a quasi tots), i encara va fent, aprenent i documentant sobre tots ells en aquesta pàgina. El seu mètode és el de treballar 6 mesos i viatjar 6 mesos, un mètode absolutament a considerar.

http://berclo.net

Kinga i Chopin

Una parella polonesa que va decidir deixar enrere les seves vides rutinàries per embarcar-se en l'aventura de viatjar fent auto-stop al voltant del món, i aconseguint-ho durant anys, visitant pràcticament tot allò visitable, recopilant experiències i valuosos consells en aquesta web. L'aventura es va convertir en tragèdia l'any 2006, quan la Kinga va morir, per culpa de la malària, mentre viatjàven per Guinea. Serveixi també aquest comentari com a recordatori cap a ella.

http://www.hitchhiketheworld.com

BallofDirt.com

En aquesta pàgina hi ha una bona quantitat d'experiències en viatges llargs i el coneixement adquirit en aquests. És un altre dels molts llocs on centralitzen diaris de viatge en forma de comunitat. Tots aquells que coneixeu, i aquells que descobrireu, contenen valuoses experiències, però destaco aquest per la frescor de la seva proposta i enfoc.

http://www.ballofdirt.com

El Bert se'n va a Austràlia

I humilment, aquest és el meu propi blog, escrit en català, on explico el que he anat fent des que vaig deixar casa meva, a Granollers, l'any 2006. Des de llavors he viscut a Noruega i a Austràlia, i he viatjat a més de 20 països. Està escrit com a diari per amics i família, així que l'estil és això, totalment familiar. El seu objectiu no és el de donar consells o el de proveïr d'informació pràctica (per això hi ha moltes altres pàgines que ja ho fan), però de ben segur que de les experiències que visc se'n pot treure un coneixement interessant.

http://bert29.blogspot.com

I moltes d'altres...

Si coneixeu alguna altra pàgina que mereix ser llistada aquí, si us plau no dubteu a dir-nos-ho mitjançant la pàgina de contacte. El nostre objectiu és que la nostra base de dades sigui més i més gran, i tot aquell que estigui intentant crear una vida alternativa sota les idees que aquí es plantegen té un lloc en aquesta pàgina.
Aquesta pàgina, com totes les altres, està permanentment en construcció. Si teniu informació rellevant que en pot incrementar la seva utilitat, si us plau comuniqueu-nos-ho mitjançant la pàgina de contacte. Gràcies!Going Nomad (c) 2008 - 2023 | Nosaltres | Enllaça'ns | Contacte | powered by weburger