Quan parlem de "nosaltres" fàcilment podríem parlar de "mi". El meu nom és Albert Vila, vaig néixer l'any 1979, sóc Enginyer Informàtic no vocacional i actualment visc a Austràlia, després d'haver-ho fet a Catalunya i a Noruega, i abans de fer-ho a d'altres països encara per determinar.

Pel camí, he viatjat i viatjo tant com puc, siguent aquesta la meva passió, i intentant que el meu mode de vida no la comprometi, sino al contrari, que la encoratgi.

En el meu procés per aconseguir-ho he anat recopilant idees, informació i experiències que crec que poden ser molt útils per tothom en la meva situació, o inclús per tot aquell que es pregunti si això és realment factible. En resum, la meva intenció és convèncer a tots aquells (que han sigut molts) que m'han comentat com m'envejaven, a que no ténen per què fer-ho, sino que ells també poden seguir els meus passos, i els de tants d'altres abans que jo.

La meva professió habitual és la de desenvolupador de pàgines web. Després d'anys de treballar com a assalariat, fa poc he iniciat la meva pròpia firma: weburger.com.

En català, mantinc un blog on explico tot allò que jo i la meva família anem fent arreu. Sou lliures de visitar-lo a http://bert29.blogspot.com.

També podeu veure un journal d'una experiència de dos mesos a Austràlia com a ambaixadors de WorldNomads a http://journals.worldnomads.com/allwelcome.

Tot seguint els consells que comento al llarg de la pàgina, estic en procés de desenvolupament de nous projectes a través d'internet, i mantinc col.laboracions esporàdiques amb diverses revistes i medis de comunicació.

Entre elles, sóc el director de la revista web de rock i metal Science of Noise. M'agradaria agraïr a Tiffany Jones per revisar el meu no sempre perfecte anglès. A part d'això, la idea, continguts, traduccions, disseny, desenvolupament i publicació són obra d'Albert Vila.Going Nomad (c) 2008 - 2021 | Nosaltres | Enllaça'ns | Contacte | powered by weburger